“Er du opvokset hos homoseksuelle forældre?”

Til en artikel i Hendes Verden søger jeg dig: En kvinde i alderen ca. 25-45 år bosat Sjælland – gerne Hovedstadsområdet – der er opvokset i en såkaldt ‘regnbuefamilie’, altså hvor du har boet hos et homoseksuelt par (om det er hos to mænd eller to kvinder er underordnet).
Måske har du også haft kontakt til den anden biologiske forælder og dennes eventuelle partner.

Har du mødt fordomme? Ønsket dig langt væk til en traditionel kernefamilie, var du forvirret over hvem, du skulle kalde hvad – eller omvendt: Stor-nydt det, slet ikke tænkt over det – eller er vi måske et helt tredje sted? Det håber jeg, du vil sætte lys på i denne artikel. Du behøver ikke selv være homoseksuel.

Du får selvfølgelig artiklen til gennemsyn inden tryk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Ring eller skriv til mig på 26 21 01 57 – christina.forsberg@hotmail.com eller på min Facebook-side